Home

 

contact

 

ADS montage

 

email


kantelpoorten & sectionaalpoorten
privé

sectionaalpoorten
industrieel


automatisatie


© webdesign 4U

 

Automatisatie Came automatisatie

" Het goede gevoel van optimaal comfort"

Geautomatiseerd

De grootste troef van een geautomatiseerde garagepoort of hek is het comfort. Eén druk op de knop van de afstandsbediening, en de garagedeur of hek gaat van op afstand open en weer dicht. 
Tegelijk begint in de garage een niet-verblindende lamp te branden die na 2 à 3 minuten automatisch weer uitgaat.

Zo hoeft u nooit de wagen uit te komen om de poort of hek te openen of te sluiten, en bent u altijd beschermd tegen weer en wind. U voelt zich ook veel veiliger, vooral 's avonds. Geautomatiseerde poorten  en hekken worden bediend met een afstandsbediening die voorzien is van een persoonlijke code die u kan programmeren uit méér dan 1000 mogelijkheden. Als de stroom uitvalt, is de poort niet geblokkeerd. Ze kan nog altijd geopend worden met behulp van een drukknopschakelaar.

Als u een geautomatiseerde garagepoort koopt, moet u zeker letten op het veiligheidssysteem. Een garage wordt tegenwoordig niet uitsluitend gebruikt om de wagen in te stallen. Vaak is het ook een speelruimte en lopen er huisdieren in rond.

klik hier voor de PDF-documentatie
PDF-documentatie
Als de poort of het hek tijdens het sluiten iets of iemand raakt, zorgt een goed veiligheidssysteem zorgt ervoor dat de poort onmiddellijk stopt en automatisch weer open gaat. Garagepoorten en hekken die niet met zo'n systeem zijn uitgerust blijven een kracht uitoefenen, waardoor kinderen of dieren gewond kunnen raken.

 

Bernal-garagedeur-en-auto.jpg (35941 bytes) klik hier voor de PDF-documentatie
PDF-documentatie

auto-aan-opengaande-section.jpg (15662 bytes)

 

 

ADS montage    Dorpsstraat 67       B-9190 Stekene        tel: 03/790 12 12        fax: 03/779 69 26         email: info@adsmontage.be